České stroje a mapa do Farming Simulatoru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka České stroje a mapa do Farming Simulatoru

České stroje a mapa do Farming Simulatoru

Jiří Bigas

Jiří Bigas

24. 9. 2015 15:24 3
Reklama

Nejsem si přesně jistý, co v říjnu dělají opravdoví zemědělci, farmáři a hospodáři. Ale s jistotou dovedu hádat, co budou dělat ti virtuální - hrát Farming Simulator 15. A to i v případě, že už s ním sekli. Protože hra se dočká pro našince velice atraktivního rozšíření.

Na PC se česká technika ve farmářské sérii už objevila a neoficiální cestou lze kromě ní do hry dostat i četné výtvory fanoušků, mezi nimiž nechybí ani důvěrně známé tuzemské krajinky. Hráči na konzolích ale mohou o neoficiálních modech pro Farming Simulator jen snít, a tak určitě všichni přivítají, že nová expanze jde tak na ruku právě českému zákazníkovi. Svědčí to jednoznačně i o tom, jak populární tato značka u nás je.

Takzvané Gold rozšíření - první opravdu velké oficiální DLC - se začne prodávat 29. října na PC, PS4 a Xboxu One. Hlavní novinkou bude mapa inspirovaná východoevropskou krajinou, která by nám svým pojetí měla být velmi blízká. A nejen nám. Není to ale jen o novém prostředí, které nabídne stovky akrů půdy k hospodaření.

Společně s ním se ve hře objeví i dvě desítky nových vozidel a zemědělské techniky od známých výrobců, mezi nimiž nebudou chybět ani české značky Zetor a Tatra. Vedle nich se pak můžete těšit na ruské stroje Rostselmash (Rostselmaš) nebo značky Kverneland či Farmtech.

Na PC se začne prodávat rozšíření, jak už bylo uvedeno, 29. října v digitální verzi i krabicové s původní hrou. Na PS4 a Xboxu One bude figurovat jako klasické DLC. Na PS3 se místo Gold expanze objeví takzvané Silver DLC, které nabídne zmíněné stroje, ale nikoli novou mapu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama