Black Ops 3 nebude mít na X360 a PS3 kampaň
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Black Ops 3 nebude mít na X360 a PS3 kampaň

Black Ops 3 nebude mít na X360 a PS3 kampaň

Jiří Bigas

Jiří Bigas

25. 9. 2015 16:44 19
Reklama

Zdá se to být jen těžko uvěřitelné, ale je to tak. I když už jsme si zvykli, že pokud nová hra vychází ještě na starou generaci konzolí, je nějak omezená, takový zásah do obsahu je poměrně nevídaný.

Většina hráčů sice hraje Call of Duty především v multiplayeru, ale i tak byla kampaň pro jednoho hráče nedílnou součástí hry, na kterou řada fanoušků navzdory vší kritice nedala dopustit. V Call of Duty: Black Ops 3 na PS3 a X360 už ji ale nenajdou. Musí se spokojit s multiplayerem a populárním zombie módem.

Activision tuhle bombu odpálil na úplný závěr týdne s tím, že pro kampaň, která byla od samého počátku stvořena tak, aby využila plně potenciál nových konzolí a PC, prostě nezbývá na stárnoucím hardwaru dost výkonu. Sluší se připomenout, že Black Ops 3 na ostatních platformách nabídne kooperativní kampaň až pro čtyři hráče, kterou prý nešlo na PS3 a X360 věrně přenést.

Black Ops 3 vyvíjí studio Treyarch, ale old-gen port mají na starost lidé z Beenox a Mercenary Technology. Zombie mód a multiplayer by snad nemělo žádné krácení obsahu už postihnout. Chybět ale bude v Call of Duty na starých konzolích ještě nový Weapon Paint Shop a eSport nástroje. I ty najdete jen na PC, PS4 a Xboxu One.

Na starých konzolích bude proto novinka stát méně. Namísto obvyklých 60 dolarů to bude “jen” 50, tedy v přepočtu asi 1200 korun. Jako formu kompenzace lze chápat také nárok pro kupujícího na bezplatnou digitální kopii prvních Black Ops. Teď záleží už jen na vás, zdali to považujete za adekvátní slevu a náhrad, nebo nikoli…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama