Uncharted 4 odložili kvůli lepšímu konci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Uncharted 4 odložili kvůli lepšímu konci

Uncharted 4 odložili kvůli lepšímu konci

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

26. 9. 2015 09:29 11
Reklama

Čtvrtý díl Uncharted měl původně vyjít už letos na podzim, ale Naughty Dog se rozhodli vydání hry posunout až na 18. března. Důvod? Série musí mít jedinečné zakončení a vývojáři potřebovali čas navíc, aby se jim velké finále povedlo.

Pokud si vzpomenete na jednoduše perfektní emocionální bombu na konci The Last of Us, je jasné, že Uncharted 4 nemůže přijít s ničím slabším. Neil Druckmann z Naughty Dog přiznal v rozhovoru s oficiálním PlayStation magazínem, že rozhodnutí vydání odložit nebylo snadné, ale že se vyplatilo. Konec prý bude stát za to.

"I kdybych měl ten konec popsat, je docela... No, myslím, že tohle by mohl být malý spoiler... Ne, nic neřeknu. Ale stane se tam něco, na čem jsme museli udělat docela dost práce. A zase, museli bychom omezit naše plány a ambice, kdybychom chtěli stihnout původní datum vydání," prohlásil Druckmann v rozhovoru.

"Víme, že odložení fanoušky muselo zklamat, ale tohle je poslední kapitola Nathana Drakea, tak jsme si dali čas navíc, abychom mohli sérii zakončit ve velkém."

Než v březnu Uncharted 4 vyjde, budeme se moci s Natem setkat v Uncharted: The Nathan Drake Collection, remasterované edici všech tří dílů z PS3, která celá s českými titulky vychází 7. října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama