DICE chtěli odmítnout Star Wars Battlefront
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DICE chtěli odmítnout Star Wars Battlefront

DICE chtěli odmítnout Star Wars Battlefront

Jiří Bigas

Jiří Bigas

29. 9. 2015 07:44 2
Reklama

Zatímco se neúprosně blíží datum vydání a termín veřejné betaverze, generální manažer studia EA DICE Patrick Bach v rozhovoru pro Oficiální Xbox magazín odhalil, že švédští vývojáři málem tento projekt odmítli kvůli svému nabitému diáři.

Lidé z Disney podle Bacha přišli za EA a hledali partnera, který by pomohl vytvořit nové Star Wars hry. Padl nápad, aby vývojáři z DICE udělali nový Battlefront. “Měli jsme tuhle příležitost, ale na druhou stranu jsme byli plně vytížení prací na jiných projektech a pomysleli jsme si, že tohle nemůžeme udělat,” nechal se slyšet Patrick Bach.

Nakonec ale zvítězilo srdce a vývojáři si řekli, že to nějak zvládnou, což se také stalo. “Nemůžete říct NE takovému projektu,” uvedl zástupce DICE. Ve firmě proto museli udělat spoustu rozhodnutí a opatření, aby nový úkol dotáhli do zdárného konce. Najali spoustu nových lidí a zjišťovali, kdo se hodí a má chuť jít do Battlefrontu z těch stávajících. Někteří zájem neměli, jiní zase pracovali na sérii Battlefield deset let a opavdu chtěli zkusit něco jiného. A řadu dalších zase přilákala samotná možnost dělat na Star Wars.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama