Vývojářům se první díl Uncharted moc nelíbil
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývojářům se první díl Uncharted moc nelíbil

Vývojářům se první díl Uncharted moc nelíbil

Jiří Bigas

Jiří Bigas

30. 9. 2015 15:24 1
Reklama

Když si přečtete dnešní recenzi Petra Streckera na kolekci Uncharted, dost možná vás to překvapí, ale studio Naughty Dog nebylo svého času příliš spokojené s tím, jak dopadl první díl Uncharted s podtitulem Drake's Fortune.

Hra vyšla v roce 2007 exkluzivně pro PlayStation 3 a právě na toto období zavzpomínala trojice vývojářů během streamu na Twitchi. Povídali o historii série, zatímco hráli úvodní sekvenci Among Thieves, když přišla řeč na úplné začátky.

Mnohé z věcí, které plánovali už pro Nathanovo první dobrodružství, se podle nich do hry nakonec vůbec nedostalo. Studio bylo pod tlakem a snažilo se dokončit svou první hru pro PlayStation 3 co nejdřív. S výsledným produktem tak nebyli autoři moc spokojení, i když se jednalo a jedná o jednu z nejlepších her pro PS3 z počátečních let.

Řada zmíněných prvků, které se nedostaly do jedničky, mohla ale skončit v pokračováních. A jak už dnes víme, výsledek stál rozhodně za to. V této souvislosti stojí za to připomenout, že vývojáři z Naughty Dog jsou na sebe možná občas až moc přísní. V červenci jsme zase psali o tom, že v týmu dlouho nevěřili, že se lidem bude The Last of Us líbit. Báli se, že hra pošpiní dobré jméno studia a titul propadne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama