Jošida si přeje The Last of Us 2 a VR pro GT7
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jošida si přeje The Last of Us 2 a VR pro GT7

Jošida si přeje The Last of Us 2 a VR pro GT7

Jiří Bigas

Jiří Bigas

1. 10. 2015 12:37 45
Reklama

Prezident Sony Worldwide Studios Šuhei Jošida by rád viděl podporu pro headset PlayStation VR v příštím Gran Turismu. A stejně jako my v Sony touží po druhém dílu The Last of Us.

V rozhovoru pro britský Eurogamer PlayStation boss prozradil, že Sony experimentuje s různými žánry a hrami pro VR. Mezi testovanými tituly samozřejmě nechybí ani závody a když na to přišla řeč, Jošida by podle svých slov byl rád, kdyby příští Gran Turismo podporovalo technologii virtuální reality.

Vývoj nového dílu podle posledních informací běží na plné obrátky. V létě se nechal otec závodní ikony Kazunori Jamauči také slyšet, že virtuální závodníci nebudou muset na sedmý díl čekat až do roku 2017, jak se dlouho spekulovalo.

Šuhei Jošida v rozhovoru rovněž prohlásil, že by si přál vidět pokračování The Last of Us od studia Naughty Dog. Druhý díl stále není oficiálně potvrzený, ale od vydání jedničky se v týmu baví o nápadech pro The Last of Us 2. Stejně jako ostatní hráče údajně i Sony zajímá, jak by příběh mohl pokračovat a co se stane s jeho hlavními hrdiny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama