Black Ops III zamíří i do druhé světové
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Black Ops III zamíří i do druhé světové

Black Ops III zamíří i do druhé světové

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

1. 10. 2015 07:59 7
Reklama

Futuristický Call of Duty: Black Ops III si se svými fanoušky pohrává. Jak jinak si máme vyložit nový trailer, který nastiňuje příběhovou kampaň chystané hry a naznačuje i výlet do prostředí druhé světové války?

Návrat z blízké budoucnosti do poloviny dvacátého století si hráči odkojení původní trilogií nebo World at War už několik let přejí ze všeho nejvíce a krátký teaser tak více než cokoliv jiného funguje jako nastavená štangle salámu mimo dosah hladového davu.

Treyarch v postu na oficiálním PlayStation blogu slibuje, že kromě multiplayeru je pro ně stejnou měrou důležitá příběhová kampaň a populární herní mód Zombies. Dokonce je prý příběh v Black Ops III zatím nejvelkolepějším počinem studia, které mělo na starosti všechny Call of Duty ze série Black Ops.

V příběhu se hráči ocitnou v roli nových členů Black Ops, kterým pokročilá technologie umožňuje nadlidské dovednosti. V prostředí nové studené války se hráči zapletou do nejasné konspirace, která může ohrozit nejen vás a vaše parťáky. Dle traileru je zřejmé, že kam se pohnete, tam něco vybouchne, a to máme na příběhu Call of Duty ze všeho nejradši.

Call of Duty: Black Ops III vychází již 6. listopadu a příběhovou kampaň budou obsahovat pouze verze pro současnou generaci konzolí a PC. PlayStation 4 navíc dostane speciálně zbarvenou verzi konzole včetně ovladače společně se hrou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama