Rocket League má až milion hráčů denně
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rocket League má až milion hráčů denně

Rocket League má až milion hráčů denně

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

4. 10. 2015 16:55 3
Reklama

Pouhých jedenáct týdnů od vydání na PC a PS4 si superzábavný Rocket League stačil získat srdce mnoha hráčů. Ptáte se kolika? Dle Jeremyho Dunhama z vývojářského studia Psyonix hra dosahuje až na milionu hráčů v nejrušnějších dnech.

"Zjistili jsme zajímavou věc. Postupem času se zmenšuje početní rozdíl mezi hráči na PlayStationu a PC. Konzolových hráčů je pořád více, protože mohli získat hru jeden měsíc zdarma, ale PC hráči je dohánějí. To nás opravdu povzbuzuje," řekl Duhnam v rozhovoru pro server Develop.

V průměrných dnech se do Rocket League z obou platforem přihlásí mezi 750 000 a 800 000 hráči, což je stále velice slušné číslo. Aktivní hráči navíc hrají déle než dříve.

"Vidíme, že v porovnání se srpnem, tento měsíc hráči tráví ve hře více času. To je skvělá zpráva a doufáme, že to takto bude nadále pokračovat. Jsme realisti a víme, že prodeje časem poklesnou, ale zatím si to užíváme," dodal Dunham.

Rocket League před měsícem překonal hranici jednoho milionu prodaných kopií na Steamu. Úspěch hry navíc tvůrcům otevírá možnosti i v Hollywoodu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama