Beta odhalila další hrdiny Battlefrontu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beta odhalila další hrdiny Battlefrontu

Beta odhalila další hrdiny Battlefrontu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

9. 10. 2015 12:31 21
Reklama

Luke Skywalker nebo Darth Vader nebudou jedinými klasickými postavami ze Star Wars, které se objeví v nové multiplayerové akci od DICE. Jeden z hráčů se prohrabal soubory PC verze a vydoloval pár zajímavých novinek.

Uživatel Redditu s přezdívkou TheeUberMedic narazil na soubor nazvaný characters.cb. Ten obsahuje zmínky o dalších kultovních postavách ze světa Star Wars, které by se mohly objevit v Battlefrontu. Jsou mezi nimi princezna Leia, Han Solo i samotný imperátor.

Oficiálně přitom víme pouze o třech hrdinech. Jsou jimi Luke Skywalker, Darth Vader a námezdní lovec Boba Fett. Vývojáři ale už dříve uvedli, že jde jen o pár z postav, které se ve hře nakonec objeví a hráči na sebe budou moci vzít jejich podobu.

Kromě zmíněných osob se ale podařilo v datech betaverze vypátrat ještě další soubor, jenž odkazuje k něčemu, co se jmenuje Hero Battle. Samotný titul napovídá, že by se mohlo jednat o nějaký dosud neznámý mód, v němž by se utkávaly pouze slavné postavy ze Star Wars. A pak je tu ještě jeden potenciální mód, respektive něco, co se ukrývá pod taktéž poměrně výmluvným názvem Hero Hunt.

Kromě toho měl TheUberMedic najít další informace o zbraních a bitevních prostředcích. O ty se ale s námi údajně podělí až později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama