Until Dawn se dařilo, dočkáme se dvojky?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Until Dawn se dařilo, dočkáme se dvojky?

Until Dawn se dařilo, dočkáme se dvojky?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 10. 2015 16:45 8
Reklama

Pokud jste měli tu čest s PlayStation 4 exkluzivním titulem Until Dawn a byla-li vám tato hororová óda na zlatá léta béčkových vyvražďovacích hororů let dřívějších po chuti, tak jste v tom pravděpodobně nebyli sami. Kromě party teenagerů se do tohoto příběhu přimotalo také značné množství hráčů. Bylo jich dokonce tolik, až to zaskočilo i samotné tvůrce.

A to samozřejmě nemusí vyústit v nic jiného, než v možné pokračování. Tedy alespoň možná. Vývojáři se chlubí, že se hra prodávala nečekaně dobře (a tím samým se v září také kasal sám Šúhej Jošida), a to navzdory nepříliš agresivnímu marketingu. U tohoto titulu tak zřejmě více než kdy jindy pomohlo šíření slávy a kvalit skrze ústa a komentáře samotných hráčů. Vedle toho prodejům jistě také pomohlo vřelé přijetí u kritiků – například server Metacritics vykazuje hodnotu 80 % a od nás si hra odnesla velmi solidní čtyři hvězy z pěti. Avšak bohužel, krom průměrného hodnocení žádné další cifry netušíme – nikdo jiný totiž nezveřejňuje žádné konkrétní údaje týkající se prodejů hry a my tak nemůžeme zcela ukojit vaši zvědavost. Ovšem to hlavní sdělení momentálně visí jinde.

Nejdůležitější nyní je, že se možná můžeme časem dočkat pokračování – vyplývá to ze slov výkonného producenta hry, Peta Samuelse. Ten se na toto téma rozpovídal pro web PlayStationLifeStyle.net. Samuels samozřejmě podotýká, že na cokoli oficiálního je příliš brzo, o Until Dawn 2 se však již v týmu prý interně šušká. Tím to ale každopádně mometnálně také hasne. Uvidíme, každopádně by to asi nemělo být to jediné, na co tým Supermassive momentálně zaměřuje svoji pozornost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama