Známe další detaily o nových DI Star Wars
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe další detaily o nových DI Star Wars

Známe další detaily o nových DI Star Wars

Jiří Bigas

Jiří Bigas

12. 10. 2015 15:08 1
Reklama

Jak už nějaký čas víme, nové Star Wars s podtitulem Síla se probouzí doprovodí do kin stejnojmenný playset k toys-to-life hře Disney Infinity 3.0. Dobrodružství nazvané The Force Awakens se nyní představuje blíže.

Playset inspirovaný nejnovějším Star Wars filmem půjde do prodeje současně s premiérou a jeho obsah je do značné míry stále obestřen tajemstvím. Je to pochopitelné, protože ani o samotném filmu toho nevíme zase tak mnoho, respektive ne o moc více, než si filmaři pochopitelně přejí.

Až dosud jsme věděli, že hlavními hrdiny hry budou Finn a Rey z filmu J.J. Abramse. Teď vyšlo najevo, že to nebudou jediné nové postavy. Ústřední dvojici doplní další dvě postavičky, kterými jsou Poe Dameron a Kylo Ren. Tyto figurky si budete moci koupit dodatečně, zatímco původní dvojice bude součástí balení s playsetem.

“Až přijdou nové Star Wars do kin, playset Disney Infinity bude jedinou hrou, v níž fanoušci budou moci prožít klíčové momenty z filmu,” nechala se slyšet Ada Duan z Lucasfilmu. “Spolupracovali jsme těsně s Disney Interactive, abychom vyvinuli zábavný zážitek pro děti i jejich rodiče,” dodala.

Stejně jako v předchozích dvou dobrodružstvích - Twilight of the Republic a Rise Against the Empire - bude i v novém playsetu možné odemknout všechny ostatní postavy ze Star Wars, které se objevily v předchozích hrách a mají vlastní postavičku. Po testu starter packu, který obsahuje i playset Twilight of the Republic, vám už brzy přineseme také recenzi dobrodružství Rise Against the Empire, které vás v kůži Luka a jeho sestry nechá prožít události původní trilogie. I když trochu jinak, než je pamatujete.

Nový playset s dvojicí figurek má stát 35 dolarů, tedy v přepočtu asi 850 korun. Jedna figurka přijde asi na 14 dolarů, čili přibližně 350 korun. Vedle nich se bude prodávat i nové balení s power disky, jehož součástí jsou dva nové kostýmy, Resistance Tactical Strike a zřejmě také vehikl nazvaný Quad Jumper.

Příští rok pak Disney Infinity 3.0 doplní ještě playset Marvel Battleground, který nabídne coop až pro čtyři hráče, což bude v sérii úplná novinka.

Sedmá epizoda Star Wars se začne v Česku promítat 17. prosince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama