Mrkněte na intro zombií z Black Ops III
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mrkněte na intro zombií z Black Ops III

Mrkněte na intro zombií z Black Ops III

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

13. 10. 2015 12:35 2
Reklama

od oznámení víme, že se Shadows of Evil, kooperační kampaň nového Call of Duty, bude odehrávat ve čtyřicátých letech a nabídne noirové zasazení populárního módu pro čtyři hráče. Treyarch nyní vydává video, ve kterém každého z (anti-)hrdinů představuje a ano, každý si boj o přežití mezi nemrtvými zaslouží.

Tanečnice, polda, boxer a kouzelník jsou uvrženi do zombie apokalypsy tajemným mužem, který je chce potrestat za jejich četné hříchy. Tanečnice se nebojí vraždit, aby dosáhla svého snu na stříbrném plátně. Polda zase nemá problémy s přijímáním úplatků. Boxer si zajistí tučnou odměnu za neférové taktiky při zápase s šampionem. A kouzelníkovi vede cesta z dluhů skrze životní pojištění jeho ženy.

Hlasy a tváře postavám propůjčili známí herci Heather Graham, Ron Pearlman, Neil McDonough a Jeff Goldblum, což jen dokazuje, že i tentokrát to vývojáři se zombie módem myslí smrtelně vážně. Ostatně, sami se chlubí, že se jedná o nejkomplexnější zombie mód v Call of Duty v historii.

Zda je to pravda, se dozvíme 6. listopadu, kdy Call of Duty: Black Ops III vycházejí na PC, PS4, Xbox One, PS4 a Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama