Ratchet & Clank láká ukázkou do kina i k PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ratchet & Clank láká ukázkou do kina i k PS4

Ratchet & Clank láká ukázkou do kina i k PS4

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

18. 10. 2015 11:51 3
Reklama

Někdy v první polovině příštího roku by mělo na PlayStation 4 dorazit pokračování jedné plošinovkové legendy – nový Ratchet & Clank vyvíjený studiem Insomniac Games. Tento díl by se měl navrátit na začátek série a měl by být návštěvou původního světa a příběhu s tím, že bude obsahovat pochopitelně také moderní prvky viděné v pozdějších dílech série.

Tento díl bude zároveň prémiově doprovázet celovečerní CGI film, na jehož nový trailer se nyní můžeme podívat a jenž bude, stejně jako hra samotná, sledovat příběh zlotřilého Dreka. Ten se pokouší zlikvidovat galaxii Solana a někdo se mu zkrátka musí postavit. Tím někým pochopitelně bude mimo jiné i Ratchet s Clankem, a my se tak budeme moci zhostit role buďto diváků filmových, nebo hráčů na PS4.

Co se hry týče, tak ta nabídne klasickou plošinovovou zábavu a oproti minule také množství novinek v podobě čerstvých bossáků, přidaných létajících pasáží a zbraní. Tady stojí za zmínku například Piexlizer – kanón, který promění protivníky ve výbušné 8 bitové pixely. Pochopitelně samozřejmě nechybí aktualizovaná grafická stránka hry, jenž demonstruje sílu PS4. Kolem a kolem by se pak především nemělo jednat o klasický remake či remaster, ale o kompletně novou návštěvu známého univerza. Přesvědčit se o tom například můžete v postarším traileru:

Kooperace díla filmového a herního jde mimo jiné tak daleko, že se hráči mohou těšit také na záběry přímo z filmu, jež budou fungovat jako příběhové předěly. Těšit se tak fanoušci této dvojky mohou na vcelku originální skloubení filmu a hry, kdy jedno doplňuje druhé. Tak teď už jen nezbývá než držet palce, ať z toho vyjde nejen funkční spojení, ale především také kvalitní zábava. Teď už ale slibovaný filmový trailer:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama