Na DVD nenajdete celý Fallout 4 pro PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na DVD nenajdete celý Fallout 4 pro PC

Na DVD nenajdete celý Fallout 4 pro PC

Jiří Bigas

Jiří Bigas

19. 10. 2015 12:53 41
Reklama

Určitě si vzpomínáte na poprask, který vzbudila zpráva, že na DVD se hrou Metal Gear Solid V: The Phantom Pain PC hráči našli jen Steam instalátor a titul bylo potřeba stejně nainstalovat digitální cestou. Tak zle naštěstí tentokrát nebude, přesto si někteří hráči stěžují, že Fallout 4 se na DVD nevešel celý, i když se o to vývojáři snažili. A nebo ne?

Mluvčí Bethesdy Pete Hines na Twitteru připustil, že na DVD s PC verzí Fallout 4 sice nenajdete celou hru, ale rozhodně se nebude opakovat fiasko s téměř prázdným médiem. Nosič je prý zaplněn až k prasknutí a zbývající data bude muset zákazník stáhnout. Přinejmenším to ale nebude celá hra. Rozhodně se ovšem neobejdete bez připojení k internetu.

Jen pro představu, verze pro Xbox One má velikost skoro 30 GB a v případě konzolí jsou samozřejmě fyzické kopie kompletní a na Blu-ray se vešel titul celý. Bez zajímavosti ale není ani informace, o kterou se podělil Pete Hines až v samém závěru debaty na toto téma. Když byl tázán několik dalšími zvědavými hráči na důvody aktivace na Steamu, odpověděl jednoduše “Pirátství”. Čímž víceméně potvrdil, že vydavateli tento způsob distribuce nijak nevadí a dílem může Bethesdě i vyhovovat, jelikož alespoň částečně zpomalí úsilí pirátů a některé třeba odradí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama