Autoři Until Dawn na DLC nedělají. Ale…
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autoři Until Dawn na DLC nedělají. Ale…

Autoři Until Dawn na DLC nedělají. Ale…

Jiří Bigas

Jiří Bigas

22. 10. 2015 16:20
Reklama

Vývojáři ze studia Supermassive Games v tuto chvíli nepracují na žádném DLC pro Until Dawn. Reagovali tak na dnešní zprávy, že připravují akční rozšíření s podporou VR.

Takže konec povyku. Jenže… Není trochu divné, že se hned dva na sobě nezávislé zdroje namáhaly s tak bizarní konstrukcí, která přitom příliš nezapadala do původního konceptu, a mnohem snazší by tedy bylo vymyslet si kupříkladu nějaký fiktivní prequel? Nebo příběh některé… jiné postavy.

Ať tak či tak, neznamená to, že by vývojáři nápad na rozšíření úplně smetli ze stolu. Výkonný producent hry koneckonců minulý týden vydání DLC nevyloučil. Jisté je v tuto chvíli jen tolik, že Supermassive Games už začali dělat na nějakém novém projektu - ať už je to úplně nová hra, anebo pokračování Until Dawn, což je asi pravděpodobnější.

Nezodpovězena ale zůstala otázka, co se tedy ukrývá pod názvem Rush of Blood. Je to holý nesmysl, hloupý výmysl, anebo něco víc? Ono je totiž docela dobře možné, že nakonec skutečně půjde o nějaké technologické demo nebo spin-off pro PlayStation VR, který se jen sveze na popularitě Until Dawn. A kdyby se nejednalo o DLC, ale nový VR titul (nebo ukázku), klidně by na něm mohli dělat úplně jiní autoři jen s technologií Supermassive Games.

Čili pravda může být to, co říkají autoři Until Dawn, i něco z toho, co jsme se dozvěděli ráno. Jen se zdroj mohl mýlit v tom, že to, co viděl, není rozšíření Until Dawn, ale samostatný VR projekt. Pravdu se možná dozvíme už příští týden u příležitosti veletrhu Paris Games Week. Pokud tedy bylo na informacích alespoň zrnko pravdy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama