Until Dawn má dostat DLC s podporou VR
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Until Dawn má dostat DLC s podporou VR

Until Dawn má dostat DLC s podporou VR

Jiří Bigas

Jiří Bigas

22. 10. 2015 09:01
Reklama

Ještě před pár dny se vývojáři ze studia Supermassive Games tvářili tajemně jako hrad v Karpatech, zřejmě se ale na fanoušky interaktivního hororu Until Dawn skutečně něco chystá. Původně sice autoři DLC nevylučovali s tím, že přemýšlejí, jak případné rozšíření zakomponovat do původního příběhu, ale k podpoře PlayStation VR říkali jasné NE. Anebo nás jen tahali za nos?

Magazín Destructoid totiž tvrdí, že právě něco takového Sony chystá - DLC pro Until Dawn, které využije nový virtuální headset. Zpráva pochází od dvou na sobě nezávislých zdrojů, což zní už poměrně věrohodně. Rozšíření se má jmenovat Rush of Blood a už se údajně testuje. Kroťte ale svoje nadšení, dost možná půjde o něco trochu jiného, než jste doufali. Vypadá to na kolejnicovou střílečku, která bude přetékat víc akcí než děsem. Což zní spíš jako nějaké technologické demo než plnohodnotná příběhová expanze.

V důlním vozíku vás hra údajně doslova povede po pevně dané trase kolejí, čekat na vás má několik lekaček a za 20 minut je po všem. Tolik alespoň tvrdí zdroj webu Destructoid, který doufá, že celé DLC bude hutnější a toto byla jen ukázka. Tomu, kdo si DLC vyzkoušel, bohužel nebylo jasné ani to, za kterou z postav hraje, pokud je to vůbec důležité, ale v tomto případě to každopádně nebylo výslovně zmíněno.

Nic z toho pochopitelně vývojáři ani vydavatel zatím nijak nekomentovali. Jakmile se o rozšíření dozvíme něco více, dáme vám samozřejmě vědět. Naneštěstí se nezdá, že zrovna tenhle typ dodatečného obsahu by měl pro hráče originálu to správné kouzlo. No uvidíme…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama