V Horizon se nebudete pohybovat jen po svých
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Horizon se nebudete pohybovat jen po svých

V Horizon se nebudete pohybovat jen po svých

Jiří Bigas

Jiří Bigas

26. 10. 2015 16:40 10
Reklama

Dobrodružná hra Horizon Zero Dawn od Guerrilla Games (Killzone) má být pravý open world. A zdejší svět zřejmě nebude žádný drobeček. Nasvědčuje tomu i nová informace, že cestovat v exkluzivitě pro PS4 nebudeme pouze pěšky.

Hlavní hrdinka Aloy nemá v postapokalyptické krajině obývané mechanickými tvory a robotickými dinosaury pobíhat jen po svých. Producent hry Mark Norris magazínu DualShockers prozradil, že zatím tým není připravený další způsoby přepravy komentovat blíže, ale může podle svých slov garantovat, že po světě Aloy jen nechodí a neběhá. Využije údajně několik dalších způsobů dopravy.

To samo o sobě naznačuje, že nás čeká rozlehlá mapa, po které by bylo příliš zdlouhavé pohybovat se například bez koně nebo nějakého jiného dopravního prostředku. Podle Norrise si to určitá velikost světa už jednoduše žádá. Když se podle něj podíváme na hry jako Skyrim, Zaklínač, Saints Row nebo dokonce GTA, všechny obsahují nějaké rychlejší formy přepravy.

Už z takového přirovnání vyplývá, že Horizon Zero Dawn se zřejmě hodlá měřit s těmi nejrozlehlejšími virtuálními krajinami. A pokud bychom si mohli tipnout, vedle obligátního oře Aloy zřejmě zkrotí i nějakého robotického predátora. Kdo by ostatně nechtěl osedlat mechanického dinosaura?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama