Quantic Dream představují Detroit
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Quantic Dream představují Detroit

Quantic Dream představují Detroit

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

27. 10. 2015 19:14 9
Reklama

Co se stalo s androidem jménem Kara ze staršího technologického dema, nám odhalí nový titul od autorů Beyond a Heavy Rain. Tři roky staré techdemo nazvané Kara představilo sličnou androidku, postupně vyráběnou, rozebíranou a předělávanou v jakési futuristické továrně.

Původně autoři tvrdili, že se nejedná o žádnou připravovanou hru, ale o pouhopouhou ukázku aktuálních možností studia. To se ale zřejmě změnilo. Nově oznámená hra Detroit nám ukáže, co se s androidí ženou stane po opuštění továrny. A nebude to nic veselého.

Hlavní designér David Cage těsně před odhalením působivého prvního traileru prohlásil, že bylo jeho cílem “využít androidy k tomu, aby si lidé položili otázky týkající se lidskosti” a vytvořit “působivý zážitek s hlubším významem”. Detroit nás tak vrhne do stejnojmenného města, kde androidi fungují jako absolutní otroci lidí. Kara se chce ale odlišit, vzbouřit, utéct a začít existovat jako člověk z masa a kostí.

Kdy se budou hráči moct ponořit do depresivního světa plného uniformity a agresivity a jak se hra vůbec bude hrát, zatím netušíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama