Dreams se propojí s Unity i 3D tiskárnou
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dreams se propojí s Unity i 3D tiskárnou

Dreams se propojí s Unity i 3D tiskárnou

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

28. 10. 2015 18:27 3
Reklama

Další ukázka možností tvorby v nové hře od tvůrců LittleBigPlanet a Tearaway včera představila, jak relativě snadno lze ve hře dát tvar představivosti hráčů. S Dreams budeme moci vytvářet hry, filmečky, obrazy a snové zážitky pro ostatní hráče, ale i nehráče.

Media Molecule se snaží vložit co nejvíce možností do editačního nástroje, který tvoří jádro hry. Pokud někoho láká 3D digitální tvorba, ale AutoCAD je odpuzuje svojí náročností, Dreams by je mohly zaujmout. Tvorba objektů, animace pohybů a programování pravidel by měla probíhat snadno a intuitivně, stejně jako sdílení vytvořených her, scének a výrobků.

Dreams navíc nabídnou možnost jakýkoliv výtvor vyexportovat do enginu Unity (a jiných), takže tvůrci mohou pokračovat v práci s připravenými projekty i mimo hru. Dokonce by hráči měli mít možnost cokoliv poslat do 3D tiskárny a svůj snový výtvor si tak přenést i do našeho světa.

Pokud se to Media Molecule povede, tak by se z Dreams mohlo stát něco většího než jen konzolová hra. Pokud vývojáři skutečně dokáží navrhnout snadné ovládání i pro nehráče a nabídnou široké možnosti tvorby, Dreams by mohly získat pozornost digitálních umělců a tvůrců.

Vývojáři plánují spustit betu Dreams v průběhu příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama