V Uncharted 4 budou mikrotransakce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Uncharted 4 budou mikrotransakce

V Uncharted 4 budou mikrotransakce

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

28. 10. 2015 17:29 33
Reklama

Představení multiplayerové součásti Uncharted 4 na včerejší konferenci Sony s sebou přineslo zprávu, že mikrotransakce budou figurovat v odhaleném módu rovnou od vydání.

V rozhovoru pro GameSpot to potvrdil hlavní návrhář multiplayeru Robert Cogburn. Ve hře více hráčů si budeme moci kupovat zbraně, nástroje a různé upgrady za herní měnu či za skutečné peníze.

"Nebudeme mít žádné předměty měnící hratelnost, které bychom zamknuli za mikrotransakční bránu," sdělil Cogburn novinářům po konferenci.

Naughty Dog zatím hledá vyvážení mezi dosažitelností předmětů skrze grind a nákup za skutečné peníze. V tomto by vývojářům měla pomoci i data z plánované prosincové bety.

Dále se dozvídáme, že na rozdíl od singleplayerové kampaně, která poběží v 1080p a 30 FPS, zprovoznili vývojáři multiplayer Uncharted 4 v 900p a 60 FPS, kvůli co nejplynulejšímu požitku ze hry proti ostatním hráčům.

Nakonec na otázku, zda Uncharted 4 nabídne i nějakou formu kooperace, se Cogburn vyjádřil tak, že o co-opu budou mluvit někdy později. Dosud v sérii hráče často doprovázeli společníci ovládaní umělou inteligencí. Kooperace s druhým hráčem, byť třeba jen v klasické bitvě proti hordě nepřátel, by tak byla plynulým evolučním krokem pro již zažitý herní prvek.

Uncharted 4 ukončí příběh Nathana Drakea, ačkoliv definitivní konec série Uncharted Naughty Dog zatím vysloveně nepotvrdili. Hra vyjde na PlayStation 4 až 18. března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama