EA odkládají Mirror's Edge Catalyst
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA odkládají Mirror's Edge Catalyst

EA odkládají Mirror's Edge Catalyst

Jiří Bigas

Jiří Bigas

30. 10. 2015 09:02 8
Reklama

Faith se na cestě k nám někde zdržela. Reboot parkourové first person akční adventury od DICE vyjde až koncem května. Jako obvykle vývojáři odklad zdůvodnili tím, že jejich smělá a ambiciózní vize si žádá více času než předpokládali, pokud má výsledek být co možná nejlepší.

Odměnou za naše čekání má být jistota, že jakmile jednou vstoupíme do obrovského futuristického města Glass a budeme svědky zrození Faith, čeká nás nevídaný zážitek. To nám přinejmenším slibují vývojáři z DICE.

Catalyst pro PC, PS4 a Xbox One vyjde v Evropě 27. května příštího roku. Původně přitom měl nový Mirror's Edge dorazit do obchodů už v druhé polovině února. První hra vyšla v roce 2008 a i přes některé smíšené ohlasy se setkala s velmi kladným přijetím. Oznámení pokračování fanoušci marně vyhlíželi poměrně dlouho a nakonec většinu z nich trochu překvapila informace, že nejde o další regulérní díl ani prequel v pravém slova smyslu, protože se autoři hry rozhodli uchopit celou značku trochu jinak. I proto o novince s podtitulem Catalyst nejčastěji mluví jako o rebootu.

Vývoj hry byl oficiálně potvrzen před dvěma lety v červnu na E3 v Los Angeles. Pořádně se ale začal titul vybarvovat až v uplynulém roce. Zatímco první díl poháněl Unreal Engine třetí generace, Catalyst, který se odehrává ve zcela otevřeném světě, už poběží na enginu Frostbite 3 přímo od DICE.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama