Proč nebude mít CoD kampaň na old-gen?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Proč nebude mít CoD kampaň na old-gen?

Proč nebude mít CoD kampaň na old-gen?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

1. 11. 2015 16:20 10
Reklama

Před nějakým časem jsme vás informovali o tom, že Treyarch se rozhodl na starších konzolích vydat nové Call of Duty bez příběhové kampaně. Tehdy to studio jen oznámilo a s tím jsme se také museli na delší dobu spokojit. Nyní se však dozvídáme, co za tímto rozhodnutím ve skutečnosti stálo.

Jason Blundell v rozhovoru v posledním čísle oficiálního Xbox magazínu vysvětluje, že bylo lepším rozhodnutím vypustit pro old-gen konzole kampaň Call Of Duty: Black Ops 3 zcela, než nabízet nějakou ořezanou alternativu a takovou verzi kampaně, která by neodpovídala původní vizi vývojářů.

Blundell uvádí příklad omezení starých konzolí – v kooperaci by měl jeden hráč kupříkladu vidět zbraň, jakou v ruce drží druhý hráč. K něčemu takovému by ale bylo potřeba to, aby všechny zbraně a všechny jejich varianty úprav byly předem nahrané v paměti konzole. To je sice jen jeden příklad toho, co staré konzole nezvládnou, dle Blundella to jako demonstrace slabin staré generace funguje perfektně a povšechně si tedy pochvaluje rozhodnutí Activisionu zcela vypustit kampaň pro old-gen konzole.

Co si o podobném rozhodnutí myslíte vy? Souhlasíte s takovýmto krokem, nebo byste na svém již lehce zastaralém systému viděli byť i jen ořezanou verzi příběhu Black Ops 3?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama