Průchod Horizon Zero Dawn z PGW
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Průchod Horizon Zero Dawn z PGW

Průchod Horizon Zero Dawn z PGW

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

2. 11. 2015 10:23 3
Reklama

Během veletrhu Paris Games Week došlo na odhalení dalších detailů o hře Horizon Zero Dawn, a protože jste pravděpodobně v Paříži nebyli osobně, určitě vás bude zajímat následující video. Producent Mark Norris v něm komentuje jednotlivé prvky hry a prezentuje zejména působivou grafickou stránku chystané hry.

Norris nicméně klade důraz i na hratelnost a hned v úvodu odzbrojuje tím, že všechno, co je ve hře vidět, můžete prozkoumat a navštívit. Samo o sobě by to nebylo nic zvláštního – podobným prohlášením se pyšní takřka všichni vývojáři – jde však o velikost hry a vzdálenost toho, kam až oko hlavní hrdinky dohlédne. Planiny, hory, výběr bude čistě na vás.

Vedle toho samozřejmě dojde i na popis RPG mechanismů, či boje, ve kterém Eloy uplatňuje zejména luk, ale umí se ohánět i speciální dýkou. Zabitým robosaurům se navíc omlouvá, což vyvolává i otázky k příběhovému zasazení a ději obecně.

Sami posuďte, jak se vám Horizon v gameplay ukázce zamlouvá a těšte se na vydání – hra vyjde exkluzivně pro PlayStation 4 v příštím roce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama