Dead or Alive Xtreme 3 má anglické titulky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dead or Alive Xtreme 3 má anglické titulky

Dead or Alive Xtreme 3 má anglické titulky

Jiří Bigas

Jiří Bigas

4. 11. 2015 15:49
Reklama

Hanbaté kostýmy zmizely v Evropě a USA z posledního dílu hororové ságy Fatal Frame i Xenoblade Chronicles X. Kvůli Nintendu. Tyhle ale žádná autocenzura nepostihne. Vývojáři Dead or Alive Xtreme 3 se za nahotu nestydí, právě naopak. Staví na ní značnou část své hry.

Odvážná děvčata z Dead or Alive Xtreme 3 a jejich choulostivé kostýmy, které vyniknou v mnoha pikantních situacích, jsme až dosud nechávali odpočívat na písčité pláži. Ale protože novinek na konto chystané hry rychle přibývá, využijeme příležitosti a podíváme se na poslední aktuality blíže.

Vývojáři ze studia Team Ninja (Dead or Alive, Ninja Gaiden) se dnes společně s Koei Tecmo pochlubili obrázky bonusových kostýmů, do kterých hráči obléknou své svěřenkyně. I když termín “obléknout” je spíš v kontrastu ke skutečnosti, že zmíněné oblečky ponechávají fantazii jen minimum prostoru. Část nemravného šatníku je určena pro ty, kdo si koupí sběratelskou edici ve verzi pro PS4, další zase míří na Vitu.

Co je ale ještě důležitější, tato zpráva následuje jen krátce nato, co e-shop Play-Asia.com potvrdil, že asijská verze hry bude obsahovat také anglickou lokalizaci. Nebudete se tak muset spoléhat na nejistou vidinu toho, zda vydavatel uvede hru i na západních trzích, nebo se obávat toho, že když už tak učiní, že by nějak pozměnil její potenciálně kontroverzní obsah. Což je dost pravděpodobné. Dead or Alive Xtreme 3 nebude omezovat žádný regionální zámek ani jazyková bariéra, a titul si tak budete moci objednat i od nějakého exotického internetového prodejce.

Dead or Alive Xtreme 3 vyjde 25. února příštího roku exkluzivně na PS4 a PS Vitu. Jde už o čtvrtý plážový spin-off (Xtreme Beach Volleyball, Xtreme 2, Paradise, Xtreme 3), v němž hrdinky bojovky Dead or Alive soupeří v poněkud neobvyklých disciplínách. Obrázek si ostatně nejlépe uděláte sami z přiloženého videa a screenshotů. První díl vyšel už v roce 2003 na původní Xbox, když vývojářům rychle došlo, že půvaby virtuálních bojovnic mohou využít i jinak než v rámci oblíbené mlátičky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama