Launch trailer Falloutu 4 láká na příběh
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Launch trailer Falloutu 4 láká na příběh

Launch trailer Falloutu 4 láká na příběh

Jiří Bigas

Jiří Bigas

5. 11. 2015 16:16 28
Reklama

Naprosto chápeme, že některým z vás už může lézt zpravodajství na konto nového Falloutu krkem. A věřte nám, že to přitom ani zdaleka nepíšeme o všem, co se teď kolem hry děje. Je toho totiž opravdu víc než dost. Launch trailer si ale pro sebe nechat nemůžeme. Podívat byste se totiž na něj měli i v případě, že o koupi ani neuvažujete. Stojí za to.

Skoro tříminutová atmosférická upoutávka se snaží vyšroubovat očekávaní fanoušků na maximum a nelze jí upřít chytlavý styl. Na každý pád v nás vzbuzuje naději, že by právě příběh mohl být tím, čím si nás vývojáři omotají kolem prstu. Alespoň my v to doufáme. Hra vychází v úterý 10. listopadu shodně po celém světě na PC, PS4 i Xbox One.

A pokud byste přesto pořád neměli novinek dost, mohlo by vás zajímat, že pro iOS a Android už je k dispozici oficiální aplikace Pip-Boy. Stáhnout si ji můžete zdarma a má vám pomoci prohloubit váš zážitek z hraní nového Falloutu. Aplikace má přístup k vašim statistikám, inventáři i mapě. Uvidíme se v nukleární pustině…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama