Přeběhnout mapu ve Fallout 4 trvá 11 minut
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Přeběhnout mapu ve Fallout 4 trvá 11 minut

Přeběhnout mapu ve Fallout 4 trvá 11 minut

Jiří Bigas

Jiří Bigas

5. 11. 2015 11:04 27
Reklama

Vydání Falloutu 4 se nemilosrdně blíží, a protože nás od magického data dělí jen pár dní, na internetu rychle přibývá videí, které odhalují nejrůznější zajímavosti. Šťastlivci, kterým už se novinka dostala do rukou, nás zásobují detaily třeba o podobě mapy a její rozloze.

Po internetu se tak například potuluje video, v němž se hráč snaží co nejrychleji dostat z jednoho konce mapy na druhý. Cesta mu zabere 10 minut a 40 sekund. Naneštěstí, pokud se o tom budete chtít přesvědčit na vlastní oči, musíte si pospíšit, protože záznam rychle stahují všechna obvyklá úložiště.

Informace jako obvykle rozproudila diskuze plné emocí, v nichž se lidé přetahují o to, jestli je to dost, nebo málo. Jak ovšem věcně podotýká server VG247, ono tak úplně nejde o to, jak je mapa ve hře velká, jako spíš, kolik se toho v ní dá dělat. Takže srovnání s předchozími díly nebo Zaklínačem je sice na jednu stranu fajn, ale stejně nám to neříká, jestli nás hra bude bavit, či nikoli. Skyrim měl také obrovský svět, ale jeho přednosti tkvěly spíš v něčem jiném. Například jeho podobě a kouzlu, nikoli jen rozloze.

Podle dosavadních ohlasů by přesto mapa Falloutu 4 měla být dvakrát až třikrát větší než ve trojce a překonat i zmíněný Skyrim. Prohlédnout si její relativně detailní podobu můžete ostatně díky dalšímu uniklému obrázku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama