Ani vývojáři neví náplň DLC pro Uncharted
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ani vývojáři neví náplň DLC pro Uncharted

Ani vývojáři neví náplň DLC pro Uncharted

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

6. 11. 2015 16:41 3
Reklama

Možná je na takové úvahy ještě celkem brzy, každopádně v budoucnu se zcela jistě dočkáme singleplayerového DLC pro Uncharted 4: Thief’s End. Nad jeho náplní však visí otazník. Vyplývá to ze slov Neila Druckmana, šéfa vývoje čtvrtého Uncharted.

Ten se vyjádřil na adresu plánovaného season passu, jehož součástí má citované singleplayerové dobrodružství být. Dle Druckamana se však hráči nemusí obávat toho, že by ze hry byla vystřižená jakákoli důležitá část děje jen proto, aby se o něco později objevila ve formě placeného přídavku.

A přiznejme si – to je sice chvályhodné a řada hráčů to jistě ocení, jde však ze strany vývojářů o poněkud nestandardní krok otevřeně přiznávat, že vlastně ani oni sami neví, co s tímto slibem vývojáři provedou. Jisté však je, že se budou muset vytasit s něčím přinejmenším pořádným, aby náhodou nijak nezahanbili a nepoškodili již tak dost vysoko nastavenou laťku série.

Zároveň také není záhodno zapomínat na fakt, že Uncharted 4: Thief’s End má být posledním dílem série a připravit si tak finále na DLC by asi nebylo vůči komunitě košer. Ostatně, kvalitní a důstojný konec je prý jedním z hlavních důvodů, proč byla hra naposledy odložena – těžko tedy očekávat, že by finále bylo jakkoli oddělené. Dočkáme se tedy snad příběhového prequelu či kupříkladu drobného intermezza, jako tomu bylo například v případě The Last of Us a kvalitního přídavku Left Behind?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama