Stydí se za last-gen CoD? Video ukáže proč
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stydí se za last-gen CoD? Video ukáže proč

Stydí se za last-gen CoD? Video ukáže proč

Jiří Bigas

Jiří Bigas

6. 11. 2015 13:01 34
Reklama

Call of Duty: Black Ops III se na krabičce ve verzi pro Xbox 360 raději ani nechlubí skutečnými screenshoty ze hry. Namísto nich se na obalu skví dva ilustrační artworky. I když zákazníci určitě chápu, že verze pro staré konzole se nemůže graficky rovnat té aktuální, Activision tím nechtěně vysílá dost nešťastný signál - jako by se za hru styděl.

Jak si povšiml server VideoGamer.com dvojice ilustračních obrázků vytlačila z obalu Black Ops III pro X360 klasické screeny, které byste třeba na krabičce k PS4 verzi našli. Ačkoli vydavatel férově upozorňuje, že se nejedná o skutečné záběry ze hry, je to trochu nestandardní, když se méně zkušený zákazník ani nemůže z krabičky přesvědčit, co si vlastně kupuje. Activision se zřejmě obával, že by realita mohla potenciální kupce spíš odradit. I když při velikosti obrázků se toho z nich stejně mnoho nevykouká. Není to mimochodem první podobný případ. VideoGamer.com upozorňuje, že něco podobného se už stalo i u konkurenční FPS série. Battlefield 4 na PS3 a X360 pro změnu lákal na obrázky z verze pro nové konzole. Což je tedy ještě větší podpásovka.

Mohlo by vás mimochodem zajímat, když už je řeč o rozdílech v grafice, jak si novinka na pohled nakonec vede na nových konzolích ve srovnání s těmi starými. Video populárního kanálu Candyland, který se specializuje na srovnávací videa, odhalilo, že na tom konkrétně verze pro Xbox 360 opravdu není moc dobře, když ji porovnáte s tou pro Xbox One. A to i když se na starých konzolích hra zbavila kampaně, a můžeme tak pozorovat jen rozdíly v multiplayeru. Výsledek působí tak, že nějaký polovičatý derivát nových Black Ops si sice zahrajete i na stárnoucím hardwaru, ale nový díl vypadá snad hůř než ty staré, které byly ušité na míru omezenému výkonu.

Vtipné je, že nejde jen o obyčejný grafický downgrade, ale změnila se i části obsahu. Z obrněných vojenských vozidel se tak na starých konzolích staly třeba dodávky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama