Blizzard neví, jak naloží s hrdiny Overwatch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Blizzard neví, jak naloží s hrdiny Overwatch

Blizzard neví, jak naloží s hrdiny Overwatch

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

9. 11. 2015 11:38 5
Reklama

O víkendu jsme se dozvěděli, že Overwatch nebude free to play hrou, jak se do té doby předpokládalo, což následně vyvolalo značně rozporuplné reakce. Vývojáři nicméně celou situaci zatím úplně nedomysleli a dávají najevo, že nemají úplně jasno v tom, jak budou do hry přidávat nové hrdiny či mapy.

Mluvil o tom game director Jeff Kaplan v rozhovoru pro časopis PC Gamer, v rámci kterého musel nejprve vysvětlit určité dezinterpretace a mylně nabyté přesvědčení hráčů, že s vydáním hry bude k dispozici již připravený obchod s dalšími hrdiny, které bude možné kupovat. „Nejsem si jistý, jak se to mohlo stát, ale informace, že se zahájením prodeje nabídneme 21 hridnů a obchod pro nákup dalších, nemůže být pravdě vzdálenější,“ řekl Kaplan a uvedl, že to samé se týká obchodu s novými mapami.

Dále se pak snažil vyvrátit nařčení, že Blizzard pouze mlží a snaží se vyhýbat otázkám, jak tomu tedy ve skutečnosti bude, protože vyhýbání by muselo podle Kaplana vypadat úplně jinak. „Vyhýbat se odpovědi by bylo jako říct – máme definitivní odpověď a definitivní plán, ale ještě vám ho nechceme říct – a to není tento případ. My jednoduše ještě nevíme, kdy a jak začneme nové hrdiny prodávat,“ vysvětluje Kaplan.

Overwatch proto zatím vyjde s již uvedeným počtem hrdinů v několika edicích s tím, že ta nejlevnější bude dostupná už za 40 dolarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama