Fallout 4 má problémy s frameratem na PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fallout 4 má problémy s frameratem na PS4

Fallout 4 má problémy s frameratem na PS4

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

9. 11. 2015 13:13 73
Reklama

Vydávání neodladěných her se stává stále běžnější praxí napříč malými i velkými studii a reálně hrozí, že se k nim (opět) zařadí i vývojáři z Bethesdy. Necelý den před vydáním Fallout 4 totiž vyšlo najevo, že hra trpí obrovskými pády frameratu, způsobenými pravděpodobně day one patchem na verzi 1.01.

Testeři mají situaci zjednodušenou tím, že se bavíme o PS4 verzi, kde není nutné brát v úvahu několik cílových konfigurací a jít rovnou k řešení problému. Zatím se zdá, že snímkovací frekvence klesá v interiérech, během míření přes optické zaměřovače a po zásahu od nepřátel. Na diskuzním fóru NeoGAF vzniklo za účelem reportování tohoto problému vlákno, které v tuto chvíli čítá mnoho stran s aktuálními dojmy a detailním popisem výše uvedeného problému.

Bohužel, pro Bethesdu to není poprvé, kdy musí řešit podobný problém – Skyrim měl na PS3 takřka identické potíže a vzhledem k tomu, že architektura PS4 je vesměs shodná s Xbox One, reálně hrozí, že stejné problémy postihnou i vyznavače konzolí od Microsoftu. Snad to tedy všechno dobře dopadne a i přes úvodní kritiku směřovanou ke grafickému zpracování se budeme u navrátivší legendy bavit stejně tak jako v předchozích případech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama