Na DLC pro Fallout 4 už pracují. Budou i zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na DLC pro Fallout 4 už pracují. Budou i zdarma

Na DLC pro Fallout 4 už pracují. Budou i zdarma

Jiří Bigas

Jiří Bigas

11. 11. 2015 11:09 7
Reklama

Už o víkendu jsem psali, že Bethesda slibuje fanouškům Falloutu 4 další rozšiřující obsah. V dnešní době tahle informace zřejmě nikoho nepřekvapí, větší pozdvižení by vzbudil pravý opak. Přesto je dobré podívat se, s čím můžeme počítat.

Todd Howard tvrdí, že Bethesda má s Falloutem 4 velké plány na dlouhé měsíce dopředu. DLC, na kterých už vývojáři začali pracovat, by měla vycházet přinejmenším do konce příštího roku. Takto rozsáhlé plány odpovídají dřívějším slibům vydavatele, že máme čekat mohutnou podporu. Pokud si vzpomenete na to, kolik obsahu dodatečně přibylo do třetího dílu nebo Skyrimu, je vám určitě jasné, že tuto otázku nebere Bethesda na lehkou váhu a fanoušky čekají skutečné hody.

Podobně jako polští vývojáři ze studia CD Projekt RED chce i americký gigant zužitkovat při vývoji DLC zpětnou vazbu od fanoušků a jak se zdá, plánuje si pro majitele Falloutu 4 rovněž nějaký hodnotný obsah zdarma, což by bylo chvályhodné. Scénář nového Falloutu podle Howarda neudělá za příběhem novinky definitivní tečku, z čehož můžeme usuzovat, že stejně jako v případě minulých her od Bethsedy se budou autoři snažit prostřednictvím rozšíření dovyprávět další zajímavé kapitoly.

Už krátce po vydání bychom se měli dočkat řady menších updatů a modifikací, slíbila před pár dny Bethesda na svém oficiálním blogu. Jejich povaha má odrazit nejčastější přání a stížnosti hráčů, na které tak chtějí vývojáři co možná nejrychleji reagovat. Season pass k Falloutu 4 stojí 30 dolarů a má obsahovat všechny placené přídavky, které pro hru kdy vyjdou. Nejde tak třeba o roční “předplatné” jako v případě Driveclubu. A je dost pravděpodobné, že podpora přitom neskončí v roce 2016.

Bethesda slibuje, že ačkoli zatím přesně neví, co vše do hry nakonec přidá, hodnota všech DLC bude minimálně o 10 dolarů vyšší. Jedním z důvodů, proč ale zatím vývojáři k obsahu rozšíření mlčí, může být i snaha nezkazit zážitek ze základní hry. Dřívější naznačení dalšího obsahu by potenciálně mohlo vyzradit něco z toho, co mají hráči ve čtvrtém dílu teprve sami objevit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama