Vyjde Quantic Dream Collection už v únoru?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyjde Quantic Dream Collection už v únoru?

Vyjde Quantic Dream Collection už v únoru?

Jiří Bigas

Jiří Bigas

11. 11. 2015 15:59 6
Reklama

Podle německé pobočky Amazonu se Quantic Dream Collection pro PlayStation 4 začne prodávat už 17. února příštího roku. Tato informace tak podporuje dřívější spekulace o brzkém vydání kolekce, které před pár měsíci přiživila pro změnu francouzská mutace známého e-shopu.

Balení bude obsahovat dva remasterované tituly od francouzského studia Quantic Dream, které vede talentovaný designér David Cage. Na PS4 se tak objeví zásadní exkluzivity z PlayStationu minulé generace - interaktivní filmy Heavy Rain (2010) a Beyond: Two Souls (2013). Samotný Cage je vedle nich podepsán i pod hity jako Fahrenheit nebo originální adventurou Omikron: The Nomad Soul. V tuto chvíli pak pracuje na emotivním sci-fi Detroit: Become Human.

Sony dosud datum vydání oficiálně nekomentovala, ale všeobecně se má za to, že je na spadnutí. O remasteru Heavy Rain a Beyond: Two Souls se ostatně spekuluje téměř rok. Vývojáři ze studia Quantic Dream koneckonců už v září potvrdili, že kolekce vyjde velmi brzy. Podobně jako v případě série Uncharted je to skvělá příležitost osahat si tyto exkluzivní tituly, pokud jste snad v předchozí dekádě vsadili na konkurenční Xbox 360 nebo hráli na PC a nyní přesedlali k Sony.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama