Svého Pip Boye si můžete vytisknout
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Svého Pip Boye si můžete vytisknout

Svého Pip Boye si můžete vytisknout

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

11. 11. 2015 09:15 3
Reklama

Zastesklo s vám, že jste nestihli koupi sběratelské edice Fallout 4, která vedle samotné hry a dalších dobrot přinesla i plastovou repliku příručního počítače Pip Boy? Tak utřete slzu, dejte na hromádku trochu peněz a připravte se na to, že Pip Boy může přijít na návštěvu ke každému z vás.

Samozřejmě je řeč o produktu z 3D tiskárny, který se jeho autor Yvo de Haas rozhodl nabídnout každému. Oproti oficiálnímu produktu pak navíc přichází s třemi velikostmi, abyste mohli využít více telefonů a nebyli omezeni jen hubenou nabídkou od vývojářů. Všechno nakonec můžete vidět v doprovodném videu, ve kterém Yvo Pip Boy představuje.

Cesta k tomu, než jej ale připnete na ruku, bude muset vést přes některou z 3D tiskáren, dále mechanickou část při sestavování a samozřejmě i náležité barvení, abyste na ruce nenosili jen nějakou nedomrlou plastovou krabici. I to však Yvo detailně popisuje ve svém návodu a každý, kdo má chuť, se může do tohohle dobrodružství pustit spolu s ním.

Pokud jste o Pip Boy projevili zájem, začněte kopat na oficiálních stránkách 3Dhubs, odkud si můžete vyzvednout plány na jednotlivé součástky a nechat si je ve vybrané tiskárně vytisknout. Díky poštovním službám by neměl být problém, nechat si vytištěné části poslat až do České republiky a dále pokračovat zmiňovaným návodem. Přejeme hodně štěstí!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama