Za tři dny vydělal Black Ops III 550 milionů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Za tři dny vydělal Black Ops III 550 milionů

Za tři dny vydělal Black Ops III 550 milionů

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

11. 11. 2015 14:35 61
Reklama

Na to, že dle přesvědčení mnohých hráčů jde série Call of Duty každým dílem ke dnu, se Black Ops III docela daří. Tedy více než docela. Za pouhé tři dny od vydání vydělal nejnovější díl po celém světě celkem 550 milionů dolarů, tedy necelých 14 miliard korun.

Activision se očividně raduje a označuje svůj úspěch za "největší launch zábavního produktu tohoto roku". Podíl na tom má, že Black Ops patří mezi nejúspěšnější a zřejmě i nejlákavější podsérie Call of Duty. Od vydání nejnovějšího dílu překonaly prodeje ty u Advanced Warfare a Ghosts. Na konzolích údajně prodeje přesáhly Advanced Warfare téměř o sto procent.

Už Black Ops II zažilo masivní úspěch, dokonce větší než třetí díl. Dvojka v roce 2012 vydělala za 24 hodin od vydání vysokých 500 milionů dolarů!

Black Ops III však netrhá pouze rekordy v prodejích. Activision reportuje, že hráči Black Ops III u hry tráví více času než u předchozích dílů série Call of Duty. Twitch poté přisadil, že se hra stala nejstreamovanějším titulem, který letos vyšel.

Jestli vás Black Ops III zajímá, nenechte si ujít dnešní stream, ve kterém se budeme hře plně věnovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama