Než se stáhne SWBF, zahrajete si za Vadera
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Než se stáhne SWBF, zahrajete si za Vadera

Než se stáhne SWBF, zahrajete si za Vadera

Jiří Bigas

Jiří Bigas

13. 11. 2015 09:19 22
Reklama

Díky tomu, že se včera na Xboxu One pustili předplatitelé služby EA Access jako první do multiplayerové akce Star Wars Battlefront, objevili už několik zajímavých drobností. Jednou z nich je i minihra s Darthem Vaderem, kterou si můžete zahrát, než se vám stáhne a nainstaluje zbytek titulu.

Nové konzole nabízí vývojářům her vynikající možnosti, které ne vždy využívají. Patří mezi ně určitě i možnost začít hrát hru, nebo její část, zatímco se zbytek stahuje, případně instaluje. Naneštěstí toho nevyužívají studia vždy. Ale z tohoto konkrétního příkladu by si mohla vzít nějaké ponaučení. Battlefront má na Xboxu One slabých 20 GB, což není ve světle ostatních současných titulů nijak závratné číslo. Přesto si můžete ukrátit čekání na stažení a nainstalování celé hry s malou hříčkou, která rozhodně neurazí.

V kůži Dartha Vadera půjdete po krku rebelské chátře, kterou můžete v opakujících se vlnách rozprášit na mraky. Jde i o formu tutoriálu, v němž si osvojíte základy hry a ovládání. Minihra se zpřístupní v okamžiku, kdy je připraveno přibližně 18 procent hry. Pokud je nám známo, nemůžete ani umřít, zato si ale osaháte boj s jednou z kultovních postav a její unikátní schopnosti, mezi něž patří škrcení za pomoci Síly a vržení světelného meče. Po boku vám stojí i malá jednotka imperiálních vojáků, které rovněž ovládá počítač, stejně jako vaše protivníky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama