Fallout 4 vyexpedoval 12 milionů kopií
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fallout 4 vyexpedoval 12 milionů kopií

Fallout 4 vyexpedoval 12 milionů kopií

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

13. 11. 2015 16:12 21
Reklama

V tento okamžik je už jedno, jaké hodnocení si čtvrtý Fallout vyslouží. Launch postapokalyptického titulu už nyní patří mezi největší úspěchy tohoto roku a Bethesda má důvody proč oslavovat.

"Hlavní obchodní partneři nás informovali o obřím zájmu zákazníků o Fallout 4. Někteří dodali, že se jednalo o hru s největším počtem předobjednávek (...) Po spuštění prodeje nám bylo řečeno, že prodeje v den vydání byly nejvyšší v rámci her v tomto roce. Bethesda nyní rozesílá více kopií Fallout 4 do obchodů, abychom uspokojili trvající poptávku," vyjádřili se k situaci zástupci Bethesdy.

Celosvětově Bethesda poslala do obchodů 12 milionů kopií, což představuje potenciální tržbu z prodejů v hodnotě 750 milionů dolarů. Skutečný počet prodaných kusů vydavatel nezveřejnil, ale Fallout 4 snadno dosáhl rekordních prodejů nejen v kamenných obchodech, ale i na Steamu, PlayStation Store a Xbox Live.

Fallout 4 stačil dosáhnout na několik prvenství. Na Steamu přebral titul za nejhranější hru Grand Theft Autu V z letošního jara. Na App Store údajně doprovodná aplikace Fallout Pip-Boy stala nejstahovanější herní aplikací. Bethseda také tvrdí, že vydání Falloutu 4 bylo letos to nejsledovanější.

My bychom ještě přidali rozhodně ocenění za nejvtipnější trailery, kterými vývojáři v týdnech před vydáním vysvětlovali jednotlivé dovednosti systému S.P.E.C.I.A.L. V tomto ohledu byl Fallout 4 letos rozhodně nepřekonaný.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama