Naughty Dog plánují ještě dvě hry pro PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Naughty Dog plánují ještě dvě hry pro PS4

Naughty Dog plánují ještě dvě hry pro PS4

Jiří Bigas

Jiří Bigas

13. 11. 2015 11:26 16
Reklama

Po dokončení Uncharted 4 se vývojáři ze studia Naughty Dog pochopitelně vrhnou na další projekty. Teď však naznačili, že by na PlayStation 4 mohli stihnout vydat ještě jednu, možná dvě hry, než životnost konzole skončí a nastoupí další generace hardwaru.

Arne Meyer ze studia Naughty Dog v rozhovoru pro Finder.com prohlásil, že ačkoli si vývojáři nejsou jistí, jak dlouhý bude životní cyklus současného PlayStationu, kalifornské studio podle něj bude schopné určitě vydat přinejmenším jednu další hru v této konzolové generaci. Co to bude, je nicméně stále nejasné. Arne Meyer ani nenaznačil, jaké jsou další plány studia poté, co dokončí Uncharted 4.

Můžeme si však přinejmenším držet palce, aby tím příštím projektem bylo pokrčování The Last of Us. A než se PS4 odebere do důchodu, klidně by nás mohli autoři stihnout překvapit nějakou novou IP, jestli můžeme mít tak smělé přání. Arne Meyer však naznačil, že vývoj her v Naughty Dog zase neprobíhá tak dlouho, aby se nedal stihnout víc než jeden titul. “Máme minimálně jednu, možná dvě zbývající hry v této generaci konzolí. Možná i víc,” napíná Meyer fanoušky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama