The Division představil své RPG prvky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Division představil své RPG prvky

The Division představil své RPG prvky

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

14. 11. 2015 12:24 4
Reklama

V nejnovějším videu odpovídají vývojáři z Ubisoft Massive na otázky fanoušků ohledně Tom Clancy's The Division. Dozvídáme se tak více o herních mechanismech, které akční hru posouvají blíže k žánru RPG.

Při hraní si hráči budou odemykat nové dovednosti ve třech sloupcích. Ve videu můžeme vidět skilly Sticky Bomb a Smart Cover z větve Security a First Aid a Pulse z větve Medical. Třetí odvětví se jmenuje Technology a z ikon můžeme odhadovat, že nabídne automatickou střílnu a nějaký druh štítu.

Skilly si hráči budou moci přiřadit na oba bumpery a používat je při hraní. Ve videu je také možné zahlédnout i třetí možnost posazenou na stisknutí obou tlačítek najednou, ale tu vývojáři nekomentují.

Z ukázané obrazovky je vidět, že každý ze skillů má jistou základní dovednost, kterou je možné posléze modifikovat pomocí až tří specializací. Nakonec bude zřejmě možné odemknout Master bonus, který pravděpodobně účinnost dovednosti ještě zvýší.

Mezi skilly si hráči budou moci kdykoliv přepínat, a to i při souboji, ačkoliv zrovna to vývojáři moc nedoporučují. Je možné, že na použití nově přiřazených skillů bude aplikován cooldown nebo něco podobného.

The Division také nabídne možnost úpravy vlastních zbraní. Video představuje kromě skinů také mody, které v případě představené pušky naznačují výměnu zaměřování, zásobníku, hlaveně a ústí. Nové součástky pak mohou vylepšit stabilizaci zbraně, její přesnost nebo třeba šanci na kritický zásah.

Nakonec vývojáři potvrdili, že hráči budou moci mít až čtyři hratelné postavy, jako správné onlinové RPG.

Tom Clancy's The Division má vyjít 8. března na PC, Xbox One a PlayStation 4. Do té doby nás čeká hratelná beta, která proběhne nejprve na Xbox One a později i na ostatních platformách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama