Vytvořte si ve Falloutu svého vetřelce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vytvořte si ve Falloutu svého vetřelce

Vytvořte si ve Falloutu svého vetřelce

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

15. 11. 2015 16:08 5
Reklama

Někteří lidé zkrátka neví, jak naložit s volným časem a obohacují tak lidstvo o své ať už více či méně důležité výtvory. Jednou takovou ukázkou lidové tvořivosti je i následující Space Invader, kterého si vyrobil fanoušek ve čtvrtém Falloutu.

Výsledkem časově poměrně náročné práce a mnohdy také bolestivého postupu pokus-omyl je pohyblivý billboard, za kterým se skrývá hotová elektrárna. Podrobný návod můžete zhlédnout na serveru imgur, my se na postup výroby tohoto vetřelce podíváme jen zběžně.

Uživatel jménem rytackle nejprve vybudoval malou elektrárnu čítající několikero generátorů a poté si ve PhotoShopu navrhl podobu svého Invadera. Pak už „jen“ stačilo na oddělených okruzích napájení vytvořit tři odlišné snímky vetřelce (jeden pro neustále svítící čtverce a dva pro vytvoření animace) a správně je nasvítit a synchronizovat. Podrobný návod i s galerií už ale naleznete zde.

Inu co dodat. Snad jen klasickou filmovou hlášku – tolik práce, a přitom taková blbost. A na závěr, pokud jste vy sami začali ve Falloutu vytvářet něco podobně kreativního, určitě se s námi o vaše výtvory podělte.

Vytvořte si ve Falloutu svého vetřelce
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama