DICE mění rozložení sil v Battlefrontu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DICE mění rozložení sil v Battlefrontu

DICE mění rozložení sil v Battlefrontu

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

16. 11. 2015 08:57 3
Reklama

Pokud jste si zahráli betu očekávané akce Star Wars Battlefront, pravděpodobně jste na Hothu v rámci módu Walker Assault přišli na to, že hrát za rebely je až příliš obtížné. Jednotlivé úkoly a podmínky vítězství byly v porovnání s vojsky Impéria mnohem složitější, vývojáři z EA DICE ale čas do vydání využili dobře. Podle svých slov upravili tento mód tak, aby nikoho nezvýhodňoval a hraní tak bylo spravedlivé.

Vzhledem k tomu, že v programu EA Access už je k dispozici plná verze, lze jejich slova jednoduše ověřit a v tomto případě je možné často kritizovanou firmu pochválit. V první řadě už je díky pop-up nápovědám jednodušší pochopit, co v daných fázích boje dělat. Lidé tak mají cíl a i nováčci, kteří do hry skočí poprvé až s vydání hry, nebudou muset zjišťovat nejvhodnější postup.

Dále pak vývojáři zapracovali na tom, aby jasněji poukázali na to, kde mají walkery AT-AT slabá místa a hráči tak nemusí naslepo pálit všude kolem. V neposlední řadě pak samozřejmě došlo na úpravu síly, s jakou walkery útočí z jednotlivých zbraní a zdá se, že počet vítězství se mezi oba týmy opravdu rozděluje rovnoměrně.

Vývojáři nicméně pořád upozorňují na to, že by tyto bitvy ve skutečnosti měly být nevyrovnané. Určitě ne tolik, jako tomu bylo v betě, ale pořád by měli dát hráči pocit, že uspět za Rebely je něco výjimečného. Nakonec, i sami hráči uznali, že podle scénáře, který předkládají filmové bitvy, neměli Rebelové příliš šancí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama