North točil Uncharted se zlomenými žebry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka North točil Uncharted se zlomenými žebry

North točil Uncharted se zlomenými žebry

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

16. 11. 2015 17:02 4
Reklama

Bezmála dva miliony lidí sledují YouTube kanál DidYouKnowGaming?, který pravidelně publikuje videa s hodně zajímavými informacemi z vývoje her. V nejnovější epizodě, zaměřené na sérii Uncharted, odhaluje například to, že Nolan North měl v době vývoje třetího dílu zlomená dvě žebra a jeho „výkon“ se přenesl i do finální podoby hry.

Ještě před tím, než začalo natáčení motion-capture scén, přišel North k úrazu, a pokud se vám občas zdál pohyb hlavního hrdiny Nathana Drakea nepřirozený, už konečně znáte důvod. Akční scény nicméně odehrál sám North, nebral žádné úlevy a na některých místech se jeho reálné zranění docela „hodilo“ vývojářům do krámu.

Vedle toho došlo například na odhalení důvodu, proč ve třetím díle ze scény rychle vymizela postava Charlieho Cuttera – herec Graham McTavish byl vybrán coby jeden z trpaslíků pro film Hobit, dal filmování přednost a vývojáři jej museli narychlo ze hry vyškrtnout. Jinak by Nathanovi pomáhal až do konce.

Třetí, neméně zajímavá věc, se pak pojí s odkazy na předchozí hry studia Naughty Dog – vývojáři vzpomínají jak na Jaka & Daxtera, tak na Crashe Bandicoota. Do hry se ale dostala celá řada tzv. easter-eggů, včetně hlášky Northova syna, nebo odkazu na Homérovu Odysseu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama