Proč v Battlefrontu chybí vesmírné bitvy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Proč v Battlefrontu chybí vesmírné bitvy

Proč v Battlefrontu chybí vesmírné bitvy

David Plecháček

David Plecháček

19. 11. 2015 13:46 7
Reklama

Přemýšleli jste někdy, proč v novém Battlefrontu chybí vesmírné souboje? Je sice pravda, že se v nejnovější hře od švédských DICE nachází mód Fighter Squadron, přesto se nejedná o takové ultimátní bitvy, se kterými jsme měli zkušenost v předchozích hrách a o kterých fanoušci snili.

„V jádru jsme hra o pěchotě. Máme největší zkušenosti s pozemní válkou a auty, a myslím si, že jsme v tom vážně dobří. Moc dobře si však uvědomujeme, jak rádi lidé létají. Je mnoho hráčů, kteří v Battlefieldu rádi létali, ale je jich také dost, kteří létali neradi. To je pro nás samozřejmě problém, protože naší ambicí je zaujmout všechny hráče a vytvořit hru snadno přístupnou všem," prohlásila senior producentka Sigurlína Ingvarsdottirová.

„Ukázalo se, že se mezi lidmi jedná o oblíbenou věc. A tak jsem se sama sebe ptala: Co taková kariéra pilota, nebo přidání nějakého perku… Anebo s tím uděláme něco víc? Jsem moc šťastná, že mě tyto otázky napadly, protože podle mě to vypadá, že jsme přišli s něčím, co se lidem líbí,“ dodala.

Výsledkem snažení DICE je mód Fighter Squadron. Zároveň se některým hráčům naskýtá možnost zapojit se do leteckých bitev ve Walker Assault, tak jako jsme si to mohli všichni vyzkoušet v otevřené betě. Hra vás k pilotování tedy nijak nenutí a pořád zůstává válečnou hrou, jejíž devízou jsou především pozemní bitvy. Pokud byste teď nejraději vzali do rukou nějaký ten blaster a šli válčit, tak dnes hra vychází konečně i u nás, a to na Xbox One, PS4 a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama