Fallout 4 ukrývá UFO a mimozemský blaster
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fallout 4 ukrývá UFO a mimozemský blaster

Fallout 4 ukrývá UFO a mimozemský blaster

Jiří Bigas

Jiří Bigas

20. 11. 2015 16:03 12
Reklama

Mimozemšťané ve Falloutu jsou už tak trochu pojem. Ani čtvrtý díl nešetří touto tématikou. Pokud vás lákají blízká setkání s příchutí slizu, hráči na internetu už se podělili o návod, jak se dopátrat havarovaného létajícího talíře i jeho lákavého obsahu.

Díky jednoduchému průvodci se můžete zmocnit jedné z nejúčinnějších zbraní v celém Falloutu 4. Alien Blaster Pistol je nebezpečná mimozemská bambitka, kterou můžete získat, jakmile se dopracujete na level 20. Podle jiného zdroje na to ale má vliv také úroveň vašeho štěstí. NPC ve hře se v ten moment zmiňují o objektu, který spadl z nebe a tím objektem nemyslí samozřejmě nic jiného než vesmírnou loď, která vás zavede i ke zmíněné zbrani.

Létající talíř ztroskotal nedaleko lokace Oberland Station. Místo nehody vám pomůže identifikovat první z obrázků pod novinkou. Loď dopadla východně od stanice a kýženou oblast prozrazuje spáleniště a ohořelé stromy. Uprostřed zpustošené krajiny narazíte na kráter, který ukrývá samotné UFO. Neměli byste ho přehlédnout.

Když se podíváte na zem okolo místa ztroskotání, najdete stopy zelené krve, která patří pilotovi. Pokud budete sledovat slizkou cestičku, zavede vás až do jeskyně. Uvnitř objevíte zraněného mimozemšťana a můžete jej uvítat na planetě Zemi pěkně po našem - tedy kulkou mezi oči. Následně ho oberete o jeho zbraň, která uštědřuje zranění okolo padesáti bodů, ale v závislosti na zvolených percích může být ještě účinnější.

Alien Blaster Pistol používá pochopitelně specifickou munici, takzvané AB Rounds, kterými byste měli šetřit, protože se přirozeně na Zemi nevyskytuje v hojném množství.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama