Patche pro Fallout 4 zamíří nejprve na PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Patche pro Fallout 4 zamíří nejprve na PC

Patche pro Fallout 4 zamíří nejprve na PC

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

20. 11. 2015 11:43 15
Reklama

Bethesda představuje systém aktualizací Falloutu 4. Ten bude víceméně kopírovat způsob, jakým to u této společnosti probíhalo doposud a u titulů předešlých. Jakýkoli patch tedy nejprve vyjde v betaverzi na PC (na Steamu), poté se na stejné platformě ukáže v ostré verzi a až poté se takto ozkoušené úpravy přenesou i do verzí konzolových.

Vývojáři se zároveň kají za případné chyby ve hře (a my jsme vás již o jedné závažné ostatně také informovali) a omlouvají to testovací fází hry. Ta byla sice tak zevrubná, jak to jen prostředky umožnily, Bethesda však trefně poukazuje na fakt, že stovky testerů nikdy nemohou nahradit miliony hráčů.

Celý příspěvek, ve kterém se hráči mimo jiné dočkali také příslibu prvního patche již na příští týden, Bethesdy si můžete přečíst zde. Vy se v diskuzi mezitím podělte o váš názor na tolik očekávaný Fallout 4 – naplnila hra vaše očekávání, nebo sdílíte Pavlův rozporuplný verdikt? A narazili jste při svém putování postapokalyptickou krajinou na nějaké zásadní nedostatky a chyby?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama