Dead or Alive Xtreme 3 nevyjde v US a EU
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dead or Alive Xtreme 3 nevyjde v US a EU

Dead or Alive Xtreme 3 nevyjde v US a EU

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

25. 11. 2015 14:13 9
Reklama

Smutná zpráva dnes přichází z Koei, kteří dali jasně najevo, že neplánují vydat na Západě Dead or Alive Xtreme 3. Prohlášení učinili na Facebooku a je možné jej považovat za oficiální.

Důvodem je především práce navíc, kterou by museli vývojáři nad hrou strávit kvůli trochu odlišným zvyklostem v porovnání s Japonskem. Jednoduše řečeno – museli by znovu zahalovat volejbalistky, zvětšovat jejich bikiny, zmenšovat poprsí a to je něco, co vývojáři nechtějí. Nad touto prací by přemýšleli jen v případě, projevil by Západ enormní zájem, a tak se podle vyjádření Koei neděje.

Jediné, co by teoreticky mohlo celou situací zvrátit, je kývnutí na jeden milion dolarů, který by Koei získali od vydavatele za poskytnutí práv na vydání v USA, nic takového ale v tuto chvíli dojednáno nebylo.

Pořád se ale bavíme o oficialitách - zadní vrátka existují díky absentujícímu regionálnímu zámku a anglickému překladu, což umožní hrát japonskou verzi i na našich konzolích. Je však otázkou, zda se tím vývojáři vyhnou zmiňované kontroverzi, anebo se značně odhalené hry někdo chytne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama