První ukázka ze hry k novým Star Wars
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První ukázka ze hry k novým Star Wars

První ukázka ze hry k novým Star Wars

Jiří Bigas

Jiří Bigas

26. 11. 2015 11:45 4
Reklama

Není žádným tajemstvím, že sedmá epizoda Hvězdných válek s podtitulem Síla se probouzí nedostane vlastní samostatnou videohru, ale nové dobrodružství, takzvaný playset, pro toys-to-life titul Disney Infinity 3.0. Teď se konečně můžeme podívat na novinku v akci.

Playset The Force Awakens vychází ve stejný den, kdy do kin vtrhne nový Abramsův snímek. Pevně doufáme, že se jeho autorům podaří spojit do jediného celku to nejlepší z předchozích dvou dobrodružství, které se zaměřily na původní trilogii, respektive v druhém případě události mezi druhou a třetí epizodou.

Není náhodou, že video ze hry fanouškům zahraje na stejnou nostalgickou strunu jako první ukázky ze stejnojmenného filmu. My každopádně doufáme, že autoři playsetu nepromarní příležitost předvést se v plné parádě a vytěžit ze sedmé epizody to nejlepší. Jde koneckonců o jediný titul, který mapuje události tohoto snímku.

Společně s playsetem budou k dispozici pochopitelně také nové figurky postav z filmu. V balení se hrou najdete Rey a Finna. Dodatečně pak půjdou koupit další dvě postavičky, jimiž jsou Poe Dameron a Kylo Ren. Více informací o rozšíření najdete ve starší novince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama