Autoři Burnoutu pomohli Battlefrontu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autoři Burnoutu pomohli Battlefrontu

Autoři Burnoutu pomohli Battlefrontu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

27. 11. 2015 16:39
Reklama

Britští vývojáři ze studia Criterion Games, kteří mají na kontě především sérii Burnout a pár dílů Need for Speed, pomáhali podobně jako v případě Battlefield Hardline svým kolegům z DICE při vývoji multiplayerové akce Star Wars Battlefront.

Zatímco o novince studia Criterion Games stále nic pořádně nevíme, EA nepromarní ani jednu příležitost využít jejich um v ostatních projektech. S auty pomáhali autoři Burnoutu kolegům z Visceral Games už v Battlefield Hardline a teď přiložili ruku k dílu, když se DICE pustili do Battlefrontu. Švédskému týmu odborníci na závodní hry asistovali se speeder biky, které osedláte už v tutoriálu hry.

Criterion Games se s touto informací pochlubili dnes na Twitteru, kde nezapomněli kolegům z DICE poděkovat za tuhle úžasnou příležitost. Jak posléze potvrdil britský Eurogamer, jejich asistenci dokládá i zmínka o Criterion Games v titulcích Battlefrontu. K prozrazení došlo v reakci na video od Digital Foundry, které srovnává proslulou scénu z Return of the Jedi s tím, jak se můžeme prohánět virtuálním lesem Endoru v Battlefrontu.

No a teď by vážně mohli kluci ukázat tu svoji novou IP, pokud už se nechtějí konečně vrátit k Burnoutu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama