Multiplayer Uncharted vsází na parťáky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Multiplayer Uncharted vsází na parťáky

Multiplayer Uncharted vsází na parťáky

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

2. 12. 2015 10:51 2
Reklama

Jak už jsme vás informovali včera, vývojáři z Naughty Dog přichystali speciální živé vysílání s komentářem k multiplayeru v Uncharted 4. Jeho betu plánují na 4. prosince, a proto chtěli hráčům vysvětlit, co je čeká, na co se mohou těšit v plné verzi a jakým způsobem přistupovali k přípravě hry více hráčů tentokrát.

V první řadě byla pozornost zaměřena na tzv. Mysticals – tedy umělou inteligencí ovládané parťáky, kteří mají speciální schopnosti a v boji vám pomohou. Ať už se jedná o plošný damage, zpomalení nepřátel, nebo kompas, který je odhalí, jde o prvek, který by dle slov vývojářů nebylo možné zpracovat na předchozí generaci konzolí.

Po vzoru moderních multiplayerových akcí bude i Uncharted 4 následovat cestu rozsáhlých možností úpravy výzbroje a výstroje, k čemuž bude nutné využít hned několik měn. Nákup věcí bude probíhat prostřednictvím směny získaných relikvií a samozřejmě peněz přímo v obchodě, speciální věci pak bude možné získat za Uncharted body. Aby toho nebylo, následně se budete muset vypořádat s 25 body výstroje, kterými budou všichni hráči omezeni při skladbě toho, co si vezmou do boje.

Dalším opatřením, kterým se budou vývojáři snažit zamezit tomu, aby hráči dokola opakovali svůj set-up, bude i postupně se zvyšující cena jednotlivých předmětů v daném kole, přímo úměrná tomu, jak často je při respawnu nakupujete znovu. Těžko říct, nakolik je takový zásah ku prospěchu, vývojáři se ale tváří tak, že je vše odladěno a funkční.

V chystané betě, která by měla být velká 7 GB, to budeme moci vyzkoušet na dvou mapách v jediném deathmatch módu, v plné verzi ale bude obsahu mnohem víc a už nyní se počítá i s postupným zvětšováním nabídky prostřednictvím DLC. Zápasy podle dosavadních odhadů trvají kolem 10 minut, přičemž limit je nastaven na 12 minut, resp. 35 fragů.

Další detaily a samozřejmě i vlastní pohled na hru můžete zhlédnout v záznamu včerejšího vysílání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama