Rozšíření pro Elite: Dangerous je v betě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rozšíření pro Elite: Dangerous je v betě

Rozšíření pro Elite: Dangerous je v betě

David Plecháček

David Plecháček

2. 12. 2015 08:50 3
Reklama

První rozšíření pro vesmírný simulátor Elite: Dangerous s podtitulem Horizons přináší do hry možnost přistát na planetách a ve vozítku pak vyrazit na průzkum. Než však rozšíření vyjde v plné parádě, hráči, kteří si rozšíření předobjednali, si budou moci nové možnosti ve hře předběžně vyzkoušet v beta verzi, která byla spuštěna včera večer.

K průzkumu planet nám bude k dispozici vozítko Scarab SRB, se kterým se budeme prohánět po podobných planetách, jež mají být k nalezení v Mléčné dráze i ve skutečnosti, a to v měřítku 1:1.

Mise, které se budou odehrávat na povrchu, zahrnují přepadávání základen, průzkum trosek a souboje s nepřáteli. Všechny úkoly můžeme plnit jednak jako vlci samotáři, případně v rámci kooperace. Přechod z orbitu do atmosféry a následovně na povrch planet bude probíhat naprosto plynule a bez jakýchkoliv načítacích obrazovek.

Horizons zatím nemají pevně stanovené datum vydání, ale v plné verzi by se měly objevit do konce letošního roku. Rozšíření bude také jistou předzvěstí pro následující rok, jenž základní hru čeká. Elite: Dangerous se může těšit na nové lodě (včetně víceposádkových plavidel), nové mise, nové uzavřené arény pro letecké souboje, aj. 

Podívejte se na pomalý sestup na Europu, jeden z měsíců Jupiteru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama