Ni-Oh předvedl kus samurajské akce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ni-Oh předvedl kus samurajské akce

Ni-Oh předvedl kus samurajské akce

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

6. 12. 2015 15:53 3
Reklama

Po oznámení na Tokyo Game Show se pozapomenutá akční hra Ni-Oh pochlubila včera na keynote PlayStationu ukázkami ze hry.

Hra je ve vývoji minimálně od roku 2004, kdy byla světu představena jako exkluzivní titul pro PlayStation 3. Vývojáři z (tehdy ještě) Koei se inspirovali scénářem Akiry Kurosawy k filmu Oni. V roce 2010 převzali vývoj hry lidé z Team Ninja a nyní máme lepší možnost si o hře udělat obrázek.

Zdá se, že Ni-Oh vychází z hratelnosti série Onimusha s temnou příchutí populárních Dark Souls. Technicky precizní souboj spočívající v načasování útoků a úhybných manévrů se však netváří tak neúprosně jako v případě her od FromSoftware.

Ni-Oh přijde s vlastní variací na muliplayer, kdy hráči budou moci ve hře najít hroudy hlíny označující místo, kde zemřel jiný hráč. Bude možné vyvolat ducha cizího hráče, se kterým se pak utkáme a pokud vyhrajeme, dostaneme za odměnu užitečné předměty.

Ve videu si ale můžeme všimnout i možnosti kooperativního průchodu hrou se zlatým samurajem, kterého blonďatý hlavní hrdina přivolá na pomoc. Zdá se, že kooperace bude fungovat na podobném principu jako v Bloodborne, ale zatím není jasné, zda bude online či podobně jako souboje s duchy hráčů řešena pomocí AI.

Zatím nevíme, kdy přesně by měla hra přijít na trh, ale na show v Tokiu jsme mohli slyšet, že Ni-Oh vyjde v příštím roce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama